Javna rasprava o Nacrtu zakona o klimatskim promenama u Novom Sadu

Javna rasprava o Nacrtu zakona o klimatskim promenama održaće se u petak, 16. marta u amfiteatru Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode.
Javna rasprava o Nacrtu zakona o klimatskim promenama u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Javna rasprava se organizuje u postupku pripreme zakona kojim se uređuje klimatska oblast, a traje od 15. marta do 20. aprila.
 
Nacrt zakona sa pratećim obrazloženjem, program javne rasprave i ostale informacije dostupne su OVDE.
 
Javna rasprava traje od 11 do 13 časova.
 
Ministarstvo zaštite životne sredine poziva sve zainteresovane strane da prisustvuju raspravi i iznesu svoja mišljenja.
  • z

    15.03.2018 08:28
    Sta god uradili necete promeniti klimatske uslove na planeti zemlji!Jedino bi mogli da promenite na bolje klimu kada bi unistili sve naftne platforme na planeti zemlji i pogasili gigantske fabrike ,topionice,saobracaj i ukinuli probe atomskih bombi itd! ako stavrno mislite da ce te promeniti klimu na planeti zemlji tako sto ce te skupiti nekoliko plasticnih flasi bacenih u prirodi i zasaditi par drvca onda je vama mesto negde za masinom sa platom od 25000dinara!!! ne moze se promeniti klima samo iznad Novog Sada!!! U stvari moze kada bi ste izgradili jednu veliku staklenu kupolu i stavili grad pod nju kao pod stakleno zvono!Jedino sto mozete da uradite je da pocistite smece i da naplacujete kazne za nesavesno bacanje smeca a to bi trebali da rade komunalni policajci koji ne rade nista sem sto maltretiraju bake i deke!
  • Nervirach

    14.03.2018 16:05
    Pa gde ste do sada? Toliko se zelenila unistilo, betona izlilo u ovom gradu koji ste us.ali za neverovati. Ah da, garant se se ogrebali za pare pa opravdavate kroz tribinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti