Drašković: Opet je vreme za juriš

Izvor: Blic, Beta, 10.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Opet je vreme za juriš

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković poručio je juče prilikom obeležavanja 18. godišnjice demonstracija 9. marta, da je „vreme za juriš koji će ukloniti sve prepreke na putu Srbije ka EU".

„I danas je vreme za juriš koji će ukloniti sve prepreke na putu Srbije ka EU", rekao je Drašković na beogradskom Trgu Republike. Lider SPO je ocenio da 18 godina posle 9. marta Državna bezbednost i dalje ima „svoje ispostave" u pravosuđu, medijima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << politici, i zapitao se zašto nisu pronađene „sve ubice Zorana Đinđića".

On je SPS poručio da mora da se „distancira od zločina" i da mora da ide „evropskom brazdom, inače leti napolje".

- Miloševića nema, ali ima mnogo „Miloševića". Ima i onih u SPS koji misle da je došlo vreme restauracije, povratka na njihovo vreme. Ne. Nema povratka. U SPS moraju da shvate da budućnost Srbije nije u požarevačkom grobu već u EU - zaključio je Drašković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.