Dragomir Karić: Dinkić je bio samo izvršilac grubih radova u otimanju Mobtela

Izvor: Blic, 01.Avg.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragomir Karić: Dinkić je bio "samo izvršilac grubih radova" u otimanju "Mobtela"

Narodni poslanik Dragomir Karić demantovao je danas navode medija da slučaj "Mobtela" spada u sporne privatizacije i da će biti podvrgnuta reviziji.

- Nikakva revizija postupka se ne vodi, vodi se krivični postupak zbog otimanja "Mobtela" - rekao je Karić novinarima i dodao da kompanija njegovog brata Bogoljuba nije privatizovana, već "oteta i prodata" norveškoj kompaniji.

Na opasku novinara da je u pregovorima o prodaji Mobtela učestvovao i Mlađan Dinkić, sadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ministar finansija, Karić je rekao da je on bio "samo izvršilac grubih radova".

Upitan kako će sarađivati sa Dinkićem u okviru vladajuće koalicije, Karić je rekao da će odlično saradjivati u svemu onomo što je od interesa za državu i da neće raditi ništa što je protiv tih interesa.

Dragomir Karić izjavio je i da očekuje da će se prema njegovom bratu Bogoljubu ubuduće postupati po zakonu, te da on nije dužan da dokazuje da je nevin.

Povezane vesti: Zatraženo obaveštenje od Rusije o azilu za Karića

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.