Dogovorena rekonstrukcija - manje od 20 resora u Vladi

Izvor: Blic, 01.Mar.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorena rekonstrukcija - manje od 20 resora u Vladi

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da je dogovorena rekonstrukcija Vlade Srbije koja će imati manje od 20 resora, ali će imati više od 20 članova.

- Postignut je dogovor o rekonstrukciji vlade - rekao je Cvetković

novinarima na Kopaoniku na biznis forumu, navodeći da će vlada imati

manje od 20 resora, ali da će je činiti više od 20 članova.

Mas: Rekonstrukcija vlade za dobrobit zemlje

Ambasador Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Srbiji Volfram Mas izrazio je danas zadovoljstvo zbog postizanja dogovora o rekonstrukciji Vlade Srbije ističući da je to važno, jer dokazuje da je dobrobit zemlje iznad svega drugog. Mas je istakao da bi svako odlaganje dogovora ili neizvesnost u pogledu političke stabilnosti zemlje bilo veoma loše za percepciju države.

Bugarin: Očekujem efikasniju vladu

Predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin izjavio je danas da očekuje da će vlada, nakon rekonstrukcije, biti efikasnija i da će bolje slušati „glas privrede”.

Ističući da je "svakako dobra vest da je obavljena rekonstrukcija vlade” i da su definisana određena resorna ministarstva, Bugarin je rekao da je "za celu poslovnu zajednicu bitno da vlada bude efikasna, da unese novu energiju, a treća stvar je da se pojača i intenzivira dijalog između privrednika i resornih ministarstava koji predstavljaju ekonomski deo vlade”.

Povezane vesti: Mas: Rekonstrukcija vlade važna za dobrobit zemlje Stanković: Vladajućoj koaliciji ne odgovaraju vanredni izbori Dinkić: Pet resora, umesto dosadašnjih šest za G17 plus Dogovor DS i SPS: Vlada će brojati 20 članova Premijer: Do kraja sedmice odluka o rekonstrukciji

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.