Izvor: B92, 16.Dec.2009, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra saradnja MUP-a i OEBS-a

Beograd -- Ministar policije Ivica Dačić i generalni sekretar OEBS-a Mark Perin de Brišambo saglasili su se da je saradnja OEBS-a i MUP-a veoma dobra.

Generalni sekretar Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju istakao je, kako se navodi, da je OEBS do sada podržao brojne aktivnosti srpske policije, što će činiti i u budućnosti, pogotovo sada, kada je ostvaren napredak Srbije ka evropskim integracijama.

S tim u vezi, OEBS će i dalje sarađivati sa MUP-om, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naročito u oblastima koje se odnose na reformske procese u policiji i u tom smislu je potpisan Memorandum o saradnji, dodaje se u saopštenju.

Kako se ističe, naglašena je potreba dodatnog angažovanja misije OEBS u regionu, radi trajnog rešavanja izbegličkog pitanja koje je među prioritetnim.

Ministar Dačić je takođe istakao da je saradnja izuzetno dobra i veoma raznovrsna i da MUP i OEBS očekuje još mnogo zajedničkih aktivnosti i saradnje u raznim oblastima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra saradnja OEBS-a i MUP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2009

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade - zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i generalni sekretar OEBS Mark Perin de Brišambo ocenili su, u današnjem razgovoru,da je saradnja Organizacije i Misije OEBS u Beogradu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova (MUP) veoma dobra...Generalni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Saradnja OEBS-a i MUP-a veoma dobra

Izvor: EMportal, 16.Dec.2009

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i generalni sekretar OEBS-a Mark Perin de Brišambo saglsili se danas da je saradnja OEBS-a s MUP-om veoma dobra, navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na EMportal...

Pohvala reformskom opredeljenju Srbije

Izvor: RTS, 16.Dec.2009

Stabilno evropsko opredeljenje Srbije dovelo je do uspostavljanja bezviznog režima za zemlje Šengena, rekao generalni sekretar OEBS-a Mark Perin de Brišambo, naglasivši da će OEBS nastaviti sa podrškom reformama u oblasti prava, bezbednosti, demokratizacije i medija...Generalni sekretar OEBS-a,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.