Dobra saradnja OEBS-a i MUP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2009, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra saradnja OEBS-a i MUP-a

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade - zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i generalni sekretar OEBS Mark Perin de Brišambo ocenili su, u današnjem razgovoru,da je saradnja Organizacije i Misije OEBS u Beogradu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova (MUP) veoma dobra.

Generalni sekretar je istakao da je OEBS do sada podržao brojne aktivnosti srpske policije, što će činiti i u budućnosti, pogotovo sada, kada je ostvaren napredak Srbije ka evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << integracijama, navodi se u saopštenju MUP Srbije.

S tim u vezi, OEBS će i dalje sarađivati sa MUP-om naročito u oblastima koje se odnose na reformske procese u policiji.

U tom smislu je i potpisan Memorandum o saradnji.

Naglašena je i potreba dodatnog angažovanja misije OEBS u regionu, u cilju trajnog rešavanja izbegličkog pitanja koje je među prioritetnim.

Ministar Dačić je takođe istakao da je saradnja izuzetno dobra i veoma raznovrsna, i da, MUP i OEBS očekuje još mnogo zajedničkih aktivnosti i saradnje u raznim oblastima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.