Izvor: EurActiv Srbija, 25.Jul.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja godine novi zakon o zaštiti potrošača u Srbiji

Novi zakon o zaštiti potrošača u Srbiji biće usvojen do kraja godine, kao i Strategija zaštite potrošača do 2024, kako bi se unapredila ta oblast, najavila je 25. jula državna sekretarka Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. Ona je rekla i da je Ministarstvo trgovine dostavilo Evropskoj komisiji na usvajanje poslednju verziju pregovaračke pozicije za poglavlje 28 koje se odnosi na zaštitu potrošača i zaštitu zdravlja.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Zakonom do bolje zaštite prava potrošača

Izvor: RTS, 25.Jul.2019

Do kraja godine očekuje se usvajanje novog Zakona o zaštiti potrošača i donošenje Strategije zaštite potrošača do 2024. godine. To je najavljeno povodom završetka dvogodišnjeg projekta o zaštiti potrošača koji je finansirala Evropska unija. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.