Đukić-Dejanović: Nisu potrebni izbori, ali biće ih ako opozicija bude tražžila

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić-Dejanović: Nisu potrebni izbori, ali biće ih ako opozicija bude tražžila

Funkcionerka SPS i ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacinu politiku Slavica Đukić Dejanović kaže da nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori u ovom momentu, ali da će ih biti ako opozicija to bude tražila.

- Nemam dilemu da će izbori koji treba da budu - beogradski izbori, biti krajem februara, početkom marta i nemam dilemu da nisu potrebni parlamentarni izbori, ali ako ih opozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bude tražila dobiće ih - rekla je Dejanović gostujući na RTS.

Ona smatra da Vlada Srbije radi "korektno, timski i da nema razmirica".

- Ne znam šta bi se to moglo događati iza kulisa jer sam na svim sednicama Vlade, prisutna sam u svim telima. Mislim da Vlada radi korektno svoj posao - zaključila je ona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nisu potrebni izbori, biće ih ako opozicija bude tražila"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2017

Funkcionerka SPS i ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacinu politiku Slavica Đukić Dejanović kaže da nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori u ovom momentu, ali da će ih biti ako opozicija to bude tražila..."Nemam dilemu da će izbori koji treba da budu - beogradski izbori,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.