Đukić-Dejanović: Izbori su pred vratima

Izvor: S media, 15.Apr.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić-Dejanović: Izbori su pred vratima

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović: Ne isključujemo nijednu koaliciju, ali bismo voleli da buduću vladu čine DS i SPS.

Izbori su očigledno blizu. I potpuno je nebitno da li će biti dva meseca ranije ili kasnije. Oni koji nude da izbori budu dva meseca pre nego što im je zakonski rok, pokazuju nedostatak političkih ideja.

Tadić: Kolaicija DS i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << SNS nemoguća

Ovako, za „Novosti“, u danu kada je licitacija o datumu glasanja dostigla vrhunac, govori predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović:

Tadić: Izbori posle dobijanja statusa kandidata

- Važno je da termin izbora, kada god da bude, ne remeti naš evropski put. Tu, pre svega, mislim na status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, ali i dobijanje datuma za pregovore.

Tadić i Nikolić - susret bez dogovora!

Predsednica parlamenta ocenila je da Vlada radi efikasnije i da će građani taj rezultat moći da ocene na izborima. Napomenula je da niko od ministara nije otišao po kazni i da sa mnogima od njih i dalje sarađuje.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić-Dejanović: Izbori su pred vratima

Izvor: Večernje novosti, 15.Apr.2011

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović: Ne isključujemo nijednu koaliciju, ali bismo voleli da buduću vladu čine DS i SPS

Nastavak na Večernje novosti...

Skupština će usvojiti u roku sve zakone koje traži EU

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Apr.2011, 12:44

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić Dejanović izjavila je da će parlament usvojiti sve zakone koje nam EU traži do polovine juna, kada je poslednji rok i da bi socijalisti voleli da budu okosnica i buduće vlade zajedno s Demokratskom strankom. "U

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.