Đelić za rekonstrukciju Vlade

Izvor: S media, 27.Nov.2010, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić za rekonstrukciju Vlade

Brza i odlučna rekonstrukcija vlade mogla bi da doprinese evropskim integracijama, rekao je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić.

"Kvalitetna rekonstrukcija može doprineti efikasnosti vlade. S druge strane, česte promene nisu pogodne za rad“, rekao je Đelić.

„Brza i odlučna rekonstrukcija ne bi škodila, i mogla bi da doprinese evropskim integracijama", izjavio je Đelić.

On je izjavio i da bi rekonstrukcija "na odloženo" mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da ugrozi integracije, jer bi došlo do nervoze unutar administracije.

Đelić je naveo da u momentu krize i ključnih reformi nisu potrebni vanredni izbori i dodao da je sigurno da će oni biti održani u zakonskom roku.

"Videćemo po dobijanju statusa kandidata. U svakom slučaju, najbolji ishod za nas bi bio da odmah počnemo pregovore o članstvu u EU i sigurno da ne bi bilo dobro ako bismo taj istorijski posao odložili zbog izbora", rekao je Đelić.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.