Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2024, 18:25

Dimitrijević sa Mekačijem o nastavku saradnje RIK i ODIHR

Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević razgovarao je danas u Narodnoj skupštini sa direktorom Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) Mateom Mekačijem o nastavku saradnje i daljem radu Republičke izborne komisije na primeni preporuka ODIHR za unapređenje izbornog procesa u Republici Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija: Direktoru ODIHR smo rekli da ne vidimo nikakvu implementaciju njihovih preporuka

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2024

Poslanica Demokratske stranke Dragana Rakić izjavila je da su opozicione stranke na današnjem sastanku sa direktorom Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava Mateom Mekačijem saopštile da ne vide nikakvu implementaciju preporuka te organizacije, kao ni poboljšanje izbornih uslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.