Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2024, 01:25

Mekači: Ohrabruje spremnost partija u Srbiji da razgovaraju o unapređenju izbora

Spremnost političkih partija u Srbiji da razgovaraju o unapređenju izbornog procesa je ohrabrujuća, ali su i dalje potrebni sadržajan dijalog i dublja posvećenost rešavanju postojećih razlika, poručio je danas direktor Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) Mateo Mekači nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem,saopšteno je iz OEBS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić se sastaje sa direktorom ODIHR-a Mateom Mekačijem

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Apr.2024

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u Beogradu Matea Mekačija, direktora Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR). Početak sastanka Vučića i Mekačija najavljen je za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, najavila...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.