Danas svi prepričavaju Palminu izjavu, SVI MEDIJI ODMAH PRENELI VEST!

Izvor: BKTV News, 06.Avg.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas svi prepričavaju Palminu izjavu, SVI MEDIJI ODMAH PRENELI VEST!

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma za vreme posete kacelariji ove političke partije u Paraliji izneo je informaciju koju mediji nisu znali.

Naime, on je, predstavljajući rad svoje kancelarije u grčkom letovalištu rekao da je pre nekoliko dana jedna porodica iz Kruševca imala saobraćajnu nesreću u kojoj je bračni par zadobio teške povrede.

Kancelarija im je, kaže, pomogla da se hospitalizuju i danas su se oporavili i vratili za Srbiju. Ima i slučajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kada neko hitno mora da se vrati u Srbiju i Kancelarija im u tim situacijama organizuje prevoz, naveo je Marković.

Marković ističe da je Kancelarija JS u Paraliji jedina kancelarija neke političke partije iz Srbije, van granica naše zemlje. Kancelarija, radi već treću godinu sa samo jednim ciljem, a to je, kaže marković, pomoći svakom građaninu Srbije, bez obzira na stranačku, nacionalnu ili versku pripadnost.

"Ovu kancelariju jeste osnovala politička partija, ali ovde se ne priča o politici. Dnevno našu kancelariju poseti od 250 do 300 naših građana. Ove godine nema problema kao prošlih godina, kada je bilo krađa dokumenata", kaže Marković za Tanjug.

Marković primećuje i da u Paraliji nikada nije bilo više građana Srbije i Grčkoj uopšte I ističee da je Kancelarija Jedinstvene Srbije zapravo “prava ambasada za naše građane u tom delu Grčke”.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.