Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 18:59

Dan sećanja na stradale i proterane u "Oluji": Počela centralna ceremonija u Prijedoru

Centralno obeležavanje Dana sećanja na ubijene i proterane Srbe iz Hrvatske u akciji “Oluja” pre nekoliko trenutaka počelo je u Prijedoru uz prisustvo najviših zvaničnika Republike Srpske i Srbije, velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve, kao i velikog broja okupljenih građana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centralno obeležavanje godišnjice Oluje u Prijedoru: Dan sećanja na ubijene i proterane Srbe iz Hrvatske

Izvor: Danas, 04.Avg.2023

Uz prisustvo velikog broja građana, Republika Srpska i Srbija zajednički obeležavaju Dan sećanja na sve stradale i prognane Srbe u Pogromu "Oluja", hrvatskoj vojno-policijskoj akciji 1995. godine. Centralni događaj prvi put je obeležen u Republici Srpskoj - u Prijedoru.

Nastavak na Danas...

DAN SEĆANJA NA STRADALE I PROGNANE U "OLUJI" Centralna ceremonija u Prijedoru, Vučić: Svedoci smo dvostrukih standarda u ponašanju velikih sila prema Srbima

Izvor: Blic, 04.Avg.2023

Centralno obeležavanje Dana sećanja na ubijene i proterane Srbe iz Hrvatske u akciji “Oluja” održano je u Prijedoru uz prisustvo najviših zvaničnika Republike Srpske i Srbije, velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve, kao i velikog broja okupljenih građana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.