Izvor: Blic, 02.Nov.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Pregovori o dvojnom državljanstvu će biti nastavljeni

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će pregovori Srbije i Crne Gore o dvojnom državljanstvu biti nastavljeni i izrazio očekivanje da će u narednom periodu doći do kompromisnog rešenja.

Dačić je novinarima na proslavi 18 godina rada opštinskog odbora Socijalističke stranke Srbije u Petrovcu na Mlavi sinoć rekao da je Srbija iznela svoj stav o tom pitanju i da ostaje da Crna Gora o dvojnom državljanstvu razgovara s ostalim bivšim jugoslovenski republikama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
''Istina je da ističu rokovi sa njihove strane, ali postoji njihov stav da to neće biti tako striktno i restriktivno primenjivano'', rekao je Dačić i dodao da se nada da će u narednom periodu doći do kompromisnog rešenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dačić za kompromis s Crnom Gorom

Izvor: B92, 02.Nov.2008

Ivica Dačić (FoNet, arhiva)..Petrovac na Mlavi -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da očekuje da Srbija i Crna Gora dođu do kompromisnog rešenja u pregovorima o dvojnom državljanstvu... Dačić je novinarima na proslavi 18 godina rada opštinskog odbora Socijalističke stranke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.