Nedelja, 02.11.2008.

04:46

Dačić za kompromis s Crnom Gorom

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da očekuje da Srbija i Crna Gora dođu do kompromisnog rešenja u pregovorima o dvojnom državljanstvu.

Izvor: Tanjug

Default images

Dačić je novinarima na proslavi 18 godina rada opštinskog odbora Socijalističke stranke Srbije u Petrovcu na Mlavi, rekao da je Srbija iznela svoj stav o tom pitanju i da ostaje da Crna Gora o dvojnom državljanstvu razgovara s ostalim bivšim jugoslovenski republikama.

''Istina je da ističu rokovi sa njihove strane, ali postoji njihov stav da to neće biti tako striktno i restriktivno primenjivano'', rekao je Dačić i naveo da se nada da će u narednom periodu doći do kompromisnog rešenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: