Dačić: O analizi SSP će koalicija zauzeti jedinstven stav

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: O analizi SSP će koalicija zauzeti jedinstven stav

BEOGRAD - Kaolicija SPS-PUPS-JS će "u narednim danima zauzeti jedinstven stav" o pravnoj analizi ekspertskog tima DSS da je Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Evropskoj uniji pravno nevažeći, izjavio je danas lider socijalista Ivica Dačić.

Dačić je Tanjugu potvrdio da su od DSS dobili pravnu analizu SSP i najavio da će je proslediti koalicionim partnerima, kako bi zauzeli jedinstven stav.

"Kao što je i ranije dogovoreno, Socijalistička >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partija Srbije će tu pravnu analizu proslediti našim koalicionim partnerima, pre svega Jedinstvenoj Srbiji i Partiji unijednjenih penzionera Srbije i u narednim danima ćemo zauzeti jedinstven stav svih stranaka u koaliciji tim povodom, imajući u vidu da je JS posebno insistirala na tom pitanju", rekao je Dačić.

Jedinstvena Srbija, kako je ranije najavio njen lider Dragan Marković Palma, neće glasati protiv ratifikacije tog sporazuma, a istovremeno je tražila da se potencijalni koalicioni partneri, narodnjaci i radikali odrede prema pitanju SSP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.