Dačić: Cilj hajke na Vučića destabilizacija Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Cilj hajke na Vučića destabilizacija Srbije

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije.

"Besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića u danima kada je upravo završio najuspešniju posetu Kini u nekoliko poslednjih decenija, kada je doneta istorijska odluka o otvaranju prvih poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom i u predvečerje Ministarskog saveta OEBS-a kada će Srbija biti diplomatska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prestonica sveta, potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije", rekao je Dačić, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Dačić, koji je i lider SPS-a ističe da "odgovor na takve pritiske iz zemlje i sveta mora biti potpuno jedinstvo svih državnih institucija u cilju zaštite nacionalnih i državnih interesa".

"Budućnost Srbije nema alternativu, a jedini dokazano uspešan put je nastavak državne politike Vlade Srbije i premijera Vučića, koja uživa apsolutnu podršku građana Srbije i koja je ostvarila velike rezultate u proteklom periodu. Da bi Srbija mogla da pobeđuje i napreduje mora da bude stabilna i zato je borba protiv destabilizacije Srbije ključna za budućnost zemlje", zaključio je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cilj hajke na Vučića destabilizacija Srbije

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015

- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić osudio je danas kao besprizorne napade na premijera Srbije Aleksandra Vučića i ocijenio da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije, naglašavajući da odgovor mora biti potpuno jedinstvo svih državnih institucija..."Budućnost Srbije nema alternativu,...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.