Dačić: Čast je biti na čelu najvišeg predstavničkog tela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020, 19:47

Dačić: Čast je biti na čelu najvišeg predstavničkog tela

Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji, izjavio je za Tanjug predsednik SPS Ivica Dačić večeras, pošto je predsednik Aleksandar Vučić saopštio da će aktuelni ministar spoljnih poslova ubuduće biti na čelu novog parlamenta.

Dačić se zahvalio Vučiću na tom predlogu uz poruku da samo "ujedinjena Srbija može da odgovori izazovima koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nas čekati u narednom periodu".

"Zajedno sa predsednikom Republike Srbije i Vladom Republike Srbije, Narodna skupština će dati ključan doprinos razvoju i budućnosti Srbije, uz puno jedinstvo koje obezbeđuje stabilnost i prosperitet zemlje", poručio je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE I DAČIĆ Odlazeći šef diplomatije biće na čelu srpskog parlamenta, a evo šta kaže o NOVOJ FUNKCIJI

Izvor: Blic, 20.Okt.2020

Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji, kaže predsednik SPS i odlazeći šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Nastavak na Blic...

Dačić: Čast je biti na čelu najvišeg predstavničkog tela

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2020

BEOGRAD - Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji, izjavio je za Tanjug predsjednik SPS Ivica Dačić večeras, pošto je predsjednik Aleksandar Vučić saopštio da će aktuelni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dačić o novoj funkciji: Najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2020

Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji, izjavio je za Tanjug predsednik SPS Ivica Dačić večeras, pošto je predsednik Aleksandar Vučić saopštio da će aktuelni ministar spoljnih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.