DSS:Vojvođanska partija pokušava da podriva ustavni poredak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS:Vojvođanska partija pokušava da podriva ustavni poredak

NOVI SAD -

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) u Novom Sadu saopštio je danas da Vojvođanska partija, svojim plakatima i grafitima, pokušava da podriva i urušava ustavni poredak Srbije.

Gradski odbor DSS-a najoštrije osuđuje "provokacije, sejanje mržnje i stvaranje tenzija među građanima Novog Sada i cele pokrajine od strane Vojvođanske partije", navedeno je u saopštenju.

Grafitima i plakatima "Vojvodina Republika" i "Novi Sad-glavni grad Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodine", predstavnici čine otvorene pokušaje na podrivanju i urušavanju ustavnog poretka Republike Srbije i na stvaranju razdora, pokušavajući tako da "isplivaju iz anonimnosti", ističe novosadski odbor DSS-a povodom plakata koji su ovih dana lepljeni po gradu, s potpisom Vojvođanske partije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DSS: Vojvođanska partija pokušava da podriva ustavni poredak

Izvor: Blic, 08.Feb.2013

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) u Novom Sadu saopštio je danas da Vojvođanska partija, svojim plakatima i grafitima, pokušava da podriva i urušava ustavni poredak Srbije. ..Gradski odbor DSS-a najoštrije osuđuje "provokacije, sejanje mržnje i stvaranje tenzija među građanima Novog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.