DSS: Izjava Vulina pokazuje da Srbija prihvata da deo teritorije ustupi Albaniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Izjava Vulina pokazuje da Srbija prihvata da deo teritorije ustupi Albaniji

Demokratska stranka Srbije ocenila je danas da izjava ministra odbrane Aleksandra Vulina da se između Srbije i "Velike Albanije mora stvoriti čvrsto i jasno razgraničenje" pokazuje da Srbija prihvata da deo teritorije ustupi Albaniji.

"Time je jasno rekao da Srbija prihvata postojanje tzv. Velike Albanije i da samo treba da se dogovori kog dela svoje teritorije se Republika Srbija odriče u njenu korist", navela je DSS u saopštenju.

Prema DSS, kada to javno govore >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pojedine nevladine organizacije i opozicione stranke i neki analitičari - to je medijska kampanja u korist stranih interesa.

Ali kada to izrekne srpski ministar odbrane onda je to, smatra DSS, tačka na kojoj treba da se okupe u otporu svi "razumni i odgovorni građani, koji nisu spremni da prećute nacionalnu izdaju zarad obećanih sedam odsto povećanja penzija i plata".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.