DSS: Fiksacija dela opozicije Vučićem besmislena i štetna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2021, 16:20

DSS: Fiksacija dela opozicije Vučićem besmislena i štetna

Lider Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da je osnovna greška dela opozicije fiksacija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodao da je "besmislen i krajnje štetan" pokušaj da se svima nametne ta fiksacija.

"To ludilo je na kraju poprimilo takve razmere i pomalo totalitarističke obrise da čovek više ne može da kaže ni da je vakcinacija dobro organizovana, a da ga ne dočeka salva kritika i uvreda na pojedinim portalima", rekao je Jovanović u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << intervju za današnji Blic, preneo je u saopštenju DSS.

Dodao je da ne pristaje na tu crno-belu sliku jer ona, kako kaže, nikada nije tačna, a ni zdrava za društvo.

Na pitanje o predsedničkim izborima, lider DSS-a kaže da lično neće imati problem da ponese odgovornost i da se kandiduje.

"Oni su jako važni jer pružaju priliku da se izdignemo iz politikantskog blata u koji smo pretvorili celokupnu političku scenu", rekao je Jovanović.

Naveo je da su DSS i POKS ideološki jako bliski i da i jedni i drugi žele promenu izbornog sistema, borbu protiv korupcije, kao i da se slažu da se mora otvoriti suštinsko pitanje monarhije i njenog ponovnog uspostavljanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Njihova osnovna greška je FIKSACIJA NA VUČIĆA": Jovanović (DSS) o izborima, dijalogu, kritikama na račun opozicije i da li je odustao od kandidature za predsednika Srbije

Izvor: Blic, 07.Feb.2021

S obzirom na stanje u opoziciji i odnose koji postoje, čini mi se da je iluzorno očekivati jednog, zajedničkog predsedničkog kandidata. Uostalom, nisam siguran ni da je to prirodno ili poželjno. Opozicija je u političkom smislu prilično šarolika i ne vidim kako niti zašto bi se te političke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.