Đilas: Rekonstrukcija ne rešava problem

Izvor: Studio B, 20.Jul.2013, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Rekonstrukcija ne rešava problem

Lider Demokratske stranke Dragan Đilas ocenio je danas da rekonstrukcija vlade neće popraviti nijedan problem i da Srbija ide ka izborima.

Đilas je na 13 Kongresu Demokratske omladine u Beogradu rekao da Srbija ima "novi rijaliti" koji se zove "rekonstrukcija vlade" i da je ona isto kao "Farma" te da "izbacivanje" traje svaki dan, ili svakih sat - dva "koliko Dačiću, Vučiću i Dinkiću treba da saopšte neko ime".

"Ova zemlja se neće popraviti rekonstrukcijom već izborima", rekao je Đilas i ponovio zahtev DS da se postigne dogovor o važnim pitanjima poput ekonomije, zdravstva i obrazovanja.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Na korak do izbora

Izvor: RTS, 20.Jul.2013

Zemlja je na korak do izbora i rekonstrukcija ne može da učini da Vlada radi bolje, rekao predsednik DS Dragan Đilas. Ova zemlja se neće popraviti rekonstrukcijom, već izborima, ističe Đilas...Lider Demokratske stranke Dragan Đilas ocenio je da rekonstrukcija vlade neće popraviti nijedan problem...

Nastavak na RTS...

Đilas: Rekonstrukcija ne rešava problem, Srbija ide ka izborima

Izvor: Press, 20.Jul.2013

Ðilas je na 13 Kongresu Demokratske omladine u Beogradu rekao da Srbija ima "novi rijaliti" koji se zove "rekonstrukcija vlade" i da je ona isto kao "Farma" te da "izbacivanje" traje svaki dan, ili svakih sat - dva "koliko Dačiću, Vučiću i Dinkiću treba da saopšte nekoliko svojih osnovnih stavova...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.