Cveće za Dražu Mihailovića, Drašković nije prisustvovao jer je njegova misija završena!

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cveće za Dražu Mihailovića, Drašković nije prisustvovao jer je "njegova misija završena"!

Srpski pokret obnove (SPO) položio je danas venac na spomenik generalu Dragoljubu Mihailoviću na Ravnoj Gori.

Kako se navodi u saopštenju SPO, venac je položen uz prisustvo par stotina pristalica kojima se jedino obratio Mirko Čikiriz potpredsednik te stranke.

"Želja SPO je da ovo bude najveće svetilište i izletište u Srbiji. Naša stranka dala je najveći doprinos slobodnoj Ravnoj Gori", kazao je Čikiriz.

Odgovarajući na pitanje zašto Vuk Drašković >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << već nekoliko godina ne dolazi na Ravnu goru, Čikiriz je odgovorio da lider SPO, koji je najzaslužniji što je Ravna gora danas "slobodna i rehabilitovana", smatra da je njegova misija završena.

Ravna gora je poznata kao mesto gde se sklonio general Mihajlović, koji je posle Aprilskog rata odbio da prizna kapitulaciju i tamo osnovao Ravnogorski pokret.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.