Cveće Draži i zašto Drašković ne ide na Ravnu Goru

Izvor: B92, 13.Maj.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cveće Draži i zašto Drašković ne ide na Ravnu Goru

Srpski pokret obnove (SPO) položio je venac na spomenik generalu Dragoljubu Mihailoviću na Ravnoj Gori.

Kako se navodi u saopštenju SPO, venac je položen uz prisustvo par stotina pristalica kojima se jedino obratio Mirko Čikiriz potpredsednik te stranke.

"Želja SPO je da ovo bude najveće svetilište i izletište u Srbiji. Naša stranka dala je najveći doprinos slobodnoj Ravnoj Gori", kazao je Čikiriz.

Odgovarajući na pitanje zašto Vuk Drašković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već nekoliko godina ne dolazi na Ravnu goru, Čikiriz je odgovorio da lider SPO, koji je najzaslužniji što je Ravna gora danas "slobodna i rehabilitovana", smatra da je njegova misija završena.

Ravna gora je poznata kao mesto gde se sklonio general Mihajlović, koji je posle Aprilskog rata odbio da prizna kapitulaciju i tamo osnovao Ravnogorski pokret.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cveće za Dražu Mihailovića, Drašković nije prisustvovao jer je "njegova misija završena"!

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2017

Srpski pokret obnove (SPO) položio je danas venac na spomenik generalu Dragoljubu Mihailoviću na Ravnoj Gori...Kako se navodi u saopštenju SPO, venac je položen uz prisustvo par stotina pristalica kojima se jedino obratio Mirko Čikiriz potpredsednik te stranke..."Želja SPO je da ovo bude najveće...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.