Izvor: B92, 15.Apr.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćuruviju ubio pripadnik JSO?

Beograd -- Luka Pejović, koga je očevidac ubistva Slavka Ćuruvije prepoznao kao neposrednog ubicu, pripadao je rezervnom sastavu Jedinice za specijalne operacije, piše Blic.

Ova saznanja B92 objavio je u decembru 2004. godine. U informaciji koju je B92 objavio 16. decembra 2004. navodi se da je u tom trenutku policiji već godinu dana bilo poznato ime ubice Slavka Ćuruvije. Prema tim saznanjima, svedok ubistva identifikovao je ubicu još tokom 2003. godine, dok je na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << MUP-a bio Dušan Mihajlović.

Prema rečima izvora Blica, "sumnja se da je Pejović određen za ubistvo Ćuruvije, jer je u vreme bombardovanja većina pripadnika JSO bila angažovana na drugim zadacima. Pejović je, kako se pretpostavlja, određen među grupom pripadnika iz JSO koji su bili pogodni za 'prljave zadatke'".

Ceo tekst iz današnjeg Blica možete pročitati u Pregledu štampe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.