Izvor: B92, 13.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro uhapšeno zbog napada na SDP

Beograd -- Policija je uhapsila ukupno četvoricu osumnjičenih za upad u stranačke prostorije Sandžačke demokratske partije u Zemunu.

Predsednik te stranke Rasim Ljajić kaže da mu je ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić preneo da su uhapšena tri napadača, da su oni priznali delo i naveli da je bilo politički motivisano.

Predsednik SDP-a Rasim Ljajić rekao je Beti da mu je ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić preneo da su uhapšeni priznali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delo i naveli da je bilo politički motivisano.

U stanu jednog od uhapšenih nađene su majice i kape koje su napadači nosili tokom upada, dodao je Ljajić.

MUP je danas saopštio da je policija identifikovala i privela Daria B. (20) i braću Dejana A. (20) i S. A. (17), svi iz Zemuna kao i L.I.(16) iz Beograda.

Protiv njih je podneta prekršajna prijava.

U sredu uveče u prostorije mesnog odbora SDP-a upale su osobe koje su pocepale plakate sa likom predsednika Srbije Borisa Tadića i lidera SDP-a Rasima Ljajića.

Oni su na nacionalnoj osnovi vredjali prisutne članove stranke. Napadači su imali majice s likom haškog optuženika Ratka Mladića i šajkače s kokardom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.