Četvoro uhapšeno zbog napada na SDP

Policija je uhapsila ukupno četvoricu osumnjičenih za upad u stranačke prostorije Sandžačke demokratske partije u Zemunu.

Izvor: B92

Petak, 13.04.2007.

12:21

Default images

Predsednik te stranke Rasim Ljajić kaže da mu je ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić preneo da su uhapšena tri napadača, da su oni priznali delo i naveli da je bilo politički motivisano.

Predsednik SDP-a Rasim Ljajić rekao je Beti da mu je ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić preneo da su uhapšeni priznali delo i naveli da je bilo politički motivisano.

U stanu jednog od uhapšenih nađene su majice i kape koje su napadači nosili tokom upada, dodao je Ljajić.

MUP je danas saopštio da je policija identifikovala i privela Daria B. (20) i braću Dejana A. (20) i S. A. (17), svi iz Zemuna kao i L.I.(16) iz Beograda.

Protiv njih je podneta prekršajna prijava.

U sredu uveče u prostorije mesnog odbora SDP-a upale su osobe koje su pocepale plakate sa likom predsednika Srbije Borisa Tadića i lidera SDP-a Rasima Ljajića.

Oni su na nacionalnoj osnovi vredjali prisutne članove stranke. Napadači su imali majice s likom haškog optuženika Ratka Mladića i šajkače s kokardom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: