Cena struje Prihvatljiva

Izvor: Kurir, 04.Dec.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena struje Prihvatljiva

BEOGRAD - Cena struje, koja će se menjati od Nove godine, biće prihvatljiva za građane i privredu, uveren je Petar Škundrić, ministar rudarstva i energetike. Kad je reč o perspektivi energetskog sektora u Srbiji, on najviše nade polaže u izgradnju gasovoda „Južni tok“ i hidroelektrane „Đerdap 3“.  Šta vama kao ministru energetike kažu građani. Šta traže od vas? - Građane najviše interesuje da li će biti struje i po kojoj ceni.  Šta im vi kažete?

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova termoelektrana u Kostolcu

Izvor: B92, 03.Dec.2009, 21:50

Beograd -- Evropski sud za ljudska prava u Strazburu neće razmatrati slučajeve koji prethodno nisu prošli Ustavni sud, kaže predsednica Ustavnog suda Srbije Bosa Nenadić... Evropski sud za ljudska prava je 1. decembra ove godine, rešavajući po aplikaciji "Vinčić i ostali protiv Srbije", konstatovao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.