Čarolija na treningu: Mesi spreman za nastavak sezone (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 13:09

Čarolija na treningu: Mesi spreman za nastavak sezone (VIDEO)

Leo Mesi je fantastičnom asistencijom na treningu Barselone zagolicao maštu navijačima "Blaugrane" i nagovestio da je spreman za nastavak sezone. La Liga se nastavlja 28. kolom koje počinje u četvrtak, dok Barselona na teren izlazi u nedelju.

Nakon što je pre par dana napustio trening zbog povrede, Mesijevo zdravlje je tema broj jedan u španskim medijima.

Navijači Barse mogu da odahnu, pošto je Argentinac bio vidno raspoložen na poslednjem treningu, što govore >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i atraktivni potezi.

Pored Mesija, zdrav i spreman za nastavak sezone je i Luis Suarez, kojem je pre prekida takmičenja zbog koronavirusa prognozirano da se neće vraćati na teren do kraja sezone.

Barselona će u najjačem sastavu otputovati za Majorku, gde u nedelju gostuje u okviru 28. kola La Lige.

Špansko prvenstvo nastavlja se u četvrtak, utakmicom Sevilja - Betis.

U trenutku kada je prekinuta sezona, Barselona se nalazila na prvoj poziciji na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na madridski Real.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.