Izvor: B92, 06.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Vladu Srbije interesuje samo lična korist

Novi Sad -- Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kritikovao je u subotu novu Vladu Srbije, i ocenio da afere koje su počele da se vezuju za neke ministre svedoče da tu vladu interesuje samo lična korist, a ne napredak Srbije. "Takva vlada vrlo brzo će pokazati svoja opredeljenja ka isključivoj ličnoj koristi koju će pokušati da zaodene u priče o patriotizmu, nacionalnom interesu i pravoslavlju", rekao je Čanak novinarima.

Čanak je naveo da javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne bi trebalo da se čudi "otkriću" da je novi ministar policije Dragan Jočić u mladosti optužen za obijanje trafike, ocenjujući da u vladi sede ministri sa daleko većim gresima. "Ne bi trebalo da se toliko obrušavamo na tog mladog čoveka (Jočića), jer to što je on obio trafiku nije ništa u poređenju sa činjenicom da je (potpredsednik G 17 plus) Mlađan Dinkić obio centralnu banku, pa je nagrađen funkcijom ministra finansija Srbije", rekao je Čanak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.