CRNO NA BELO, OVO JE LISTA NEPRIJATELJA RUSIJE: Predsednik Dume objavio spisak, na vrhu su SAD, ali je treće mesto iznenađenje!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2022, 19:28

CRNO NA BELO, OVO JE LISTA NEPRIJATELJA RUSIJE: Predsednik Dume objavio spisak, na vrhu su SAD, ali je treće mesto iznenađenje!

Predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin objavio je na društvenim mrežama listu "neprijateljskih nacija" rangiranih prema broju antiruskih sankcija koje su uveli.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Objavljena lista neprijatelja Rusije; SAD na vrhu

Izvor: B92, 19.Maj.2022

Predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin objavio je na društvenim mrežama listu "neprijateljskih nacija"...Rangirane su prema broju antiruskih sankcija koje su uveli...Listu predvode SAD, sa 1.983 različite sankcije uvedene Rusiji, prema Volodinovom broju. Slede Kanada, Švajcarska, Britanija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.