Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 06:34

ČETIRI MILIONA RAZLOGA ZA SVAĐU Nestorović ratuje sa pokretom "Mi", a razlog je jasan - sledovanja od 6.215 evra po poslaniku

Nedeljama unazad javnost zabavljaju turbulencije u pokretu "Mi - Glas naroda" koje su na kraju rezultirale raspadom. Sada već bivši lider te skupine Branimir Nestorović žalio se da je odlasku kumovalo i to što je otkrio da su pojedinci raspolagali novcem njemu iza leđa, a ako zagrebemo ispod površine, jasno je da je imao skoro četiri miliona evra razloga da bude ljut. Upravo toliko će im se u naredne četiri godine sliti na račun za rad u Skupštini Srbije, odnosno čak 6. 215 evra po poslaniku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.