Brnabić sutra na Samitu Zapadnog Balkana u Tirani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2021, 14:14

Brnabić sutra na Samitu Zapadnog Balkana u Tirani

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće sutra na Samitu Zapadnog Balkana u Tirani.

Samitu će prisustvovati i Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji koji će sa šefovima delegacija Zapadnog Balkana razmotriti šta je do sada postignuto u Berlinskom procesu za oporavak regiona, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Kako je najavljeno, razgovaraće se i o pripremama za primenu Ekonomskog i investicionog plana za Zapadni Balkan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić u Tirani: Težak sastanak, uvod u dijalog Beograda i Prištine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2021, 01:55

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je sastanak u okviru Samita Zapadnog Balkana u Tirani bio teži nego što je očekivala, navodeći da je više predstavljao uvod u predstojeće događaje, među kojima je i dijalog Beograda i Prištine, nego što se govorilo o regionalnim temama...Brnabić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Brnabić se sastala sa Varhejijem uoči samita Zapadnog Balkana u Tirani

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2021

Lideri Zapadnog Balkana okupili su se danas u Tirani na samitu posvećenom pripremema za primenu Ekonomskog i investicionog plana za Zapadni Balkan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Polemika Ane Brnabić i Aljbina Kurtija na samitu u Tirani

Izvor: VOA, 10.Jun.2021

Umesto razgovora o ekonomskom oporavku regiona, samit lidera zemalja Zapadnog Balkana održan u Tirani ostaće upamćen po polemici između kosovskog premijera Aljbina Kurtija i premijerke Srbije Ane Brnabić o političkim pitanjima i statusu Kosova. Kako je Brnabić izjavila posle sastanka iza zatvorenih...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.