Brnabić: Na putu ka EU Srbija blizu ostvarenja cilja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Na putu ka EU Srbija blizu ostvarenja cilja

Premijerka Ana Brnabić danas je u razgovoru sa potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova i evropskih integracija Moldavije Andrejem Galburom istakla da je Srbija posvećena sprovođenju neophodnih reformi na putu ka Evropskoj uniji, a da je brzina kojom otvaramo nova poglavlja u pregovaračkom procesu potvrda da smo blizu ostvarenja cilja.

Brnabić i Galbur razgovarali su o međunarodnim odnosima i izazovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na putu dve zemlje ka evropskim integracijama, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Dvoje zvaničnika saglasilo se da je regionalna stabilnost od ključnog značaja i da saradnja mora da se razvija i unapređuje, kao i da su donošenje i sprovođenje antikorupcijskih zakona i reforma javnog sektora od velike važnosti i za Srbiju i za Moldaviju u procesu evropskih integracija.

Galbur je istakao da Moldavija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije i da se protivi prijemu Kosova u međunarodne organizacije. On je dodao da će Moldavija i ubuduće podržavati Srbiju na njenom putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić sa moldavskim ministrom spoljnih poslova o evropskim integracijama

Izvor: Beta, 02.Sep.2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas s potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova i evropskih integracija Moldavije Andrejem Galburom o medjunarodnim odnosima i izazovima na putu dve zemlje ka evropskim integracijama.Kako je saopšteno iz Vlada Srbije, Ana Brnabić istakla je da...

Nastavak na Beta...

Brnabić: Na putu ka EU Srbija blizu ostvarenja cilja

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2017

Premijerka Ana Brnabić danas je u razgovoru sa potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova i evropskih integracija Moldavije Andrejem Galburom istakla da je Srbija posvećena sprovođenju neophodnih reformi na putu ka Evropskoj uniji, a da je brzina kojom otvaramo nova poglavlja u pregovaračkom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.