Brnabić: Digitalizacija je prioritet

Izvor: Danas, 27.Okt.2020, 18:31

Brnabić: Digitalizacija je prioritet

Digitalizacija je bila je prioritet Vlade Srbije još 2017. godine, a biće prioritet i u daljem radu, izjavila je danas premiejrka Ana Brnabić na onlajn sastanku Grupe za Evropu i Evroaziju Svetskog ekonomskog foruma o temi „Izgradnja globalnog konkurentnog digitalnog ekosistema“, saopštila je Vlda Srbije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić na sastanku Svetskog ekonomskog foruma: Digitalizacija ostaje prioritet Vlade Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Okt.2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je na onlajn sastanku Grupe Svetskog ekonomskog foruma za Evropu i Evroaziju izjavila da će digitalizacija biti prioritet i u daljem radu njenog kabineta...Učesnici sastanka na temu "Izgradnja globalnog konkurentnog digitalnog ekosistema" razgovarali su o uticaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.