“Brate moj, ne sanjaju svi naše snove, vodi više računa o sebi”: Saradnici upućuju poruke podrške predsedniku Vučiću (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Brate moj, ne sanjaju svi naše snove, vodi više računa o sebi”: Saradnici upućuju poruke podrške predsedniku Vučiću (FOTO)

Najbliži saradnici predsednika Srbije Aleksandra Vučića oglasili su se povodom njegovog odlaska u bolnicu Najbliži saradnici predsednika Srbije Aleksandra Vučića oglasili su se povodom njegovog odlaska u bolnicu. Oni su mu pružili podršku i poželeli brz oporavak.- Podrška za mog prijatelja i našeg predsednika Aleksandra Vučića. Brate moj, znam da ne sanjaju svi naše snove i da ti karakter ne dozvoljava da dugo odmaraš, ali molim te više vodi računa o sebi. Nastavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se borimo... Za bolju i uspešniju Srbiju – napisao je Siniša Mali na svom instagram progilu.Oglasio se i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović.- Predaja nikada nije bila opcija – napisao je on na Instagramu.Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osvrnuo se na komentare na hrvatskim portalima, ali i nekih pripadnika opoziciije u Srbiji.PROČITAJTE JOŠ: Predsednik Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema- Kada vidim ostrašćene komentare na hrvatskim i prištinskim portalima, kojima se sve najgore priželjkuje Predsedniku Vučiću jasno mi je da je njihova mržnja izazvana pre svega time što je Vučić uzdigao Srbiju i vratio našim građanima ponos i dostojanstvo. A kada vidim komentare Đilasovih simpatizera, siguran sam da iz tih ljudi progovaraju kompleksi njihovog lidera koji nikada ništa nije dobro uradio za Srbiju, već samo za sebe. Aleksandar Vučić će sve izdržati i pobediće zajedno sa Srbijom, a bednici koji su se danas radovali pokazali su ko su i šta su – napisao je Vesić.Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Bogdanović takođe se oglasila porukom podrške predsedniku:- Uz tebe smo, kao što si ti uvek uz nas. Brz oporavak @avucic, napisala je ona na svom tviter nalogu Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić takođe je poželeo brz oporavak predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. "Moje i misli naše porodice su sa čovekom koji daje celog sebe boreći se svakim atomom snage za Srbiju. Brz oporavak, Srbija je uz tebe, predsedniče Vučiću", naveo je Đurić na svom nalogu na Tviteru, gde je objavio i fotografiju predsednika Srbije. Goran Rakić, predsednikSrpskeliste naveo je da je sramno i tužno to što, kako je naveo u saopštenju za javnost, “kvazi opozicija u Beogradu prolazne zdravstvene probleme predsednika Aleksandra Vučića tretira kao svoj politički uspeh, čime čitavoj javnosti stavlja do znanja svoje nečoveštvo”. - Nedostatak programa koji pokrivate mržnjom, gospodo iz opozicije, će vam se obiti o glavu na svim narednim izborima jer ovaj narod ceni rad i borbu za Srbiju predsednika Aleksandra Vučića, a ne vaše laži i mržnju kojom zasipate budućnost Srbije - ističe se u saopštenju Gorana Rakića, predsednika Srpske liste. Uz poruku, živ nam bio predsedniče, Rakić u saopštenju za javnost dodaje da Srpski narod sa Kosova i Metohije, sa verom u Boga, predsedniku Aleksandru Vučiću želi brz oporavak i povratak na prvu liniju odbrane Srbije i budućnosti našeg naroda, posebno na stradalnom Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.