Izvor: B92, 23.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Ne sa SRS u Novom Sadu

Novi Sad -- Kandidat SPS-a za gradonačelnika Novog Sada Dušan Bajatović izjavio je da ne želi da ulazi u saradnju sa prvim čovekom novosadskih radikala Igorom Mirovićem.

On je, gostujući na Radiju 021, ponovio da Mirovića smatra "vođom poznate crne četvorke", misleći na kadrovsku komisiju prethodne vlasti i time u velikoj meri isključio buduću saradnju sa Srpskom radikalnom strankom. Bajatović je objasnio da politika njegove stranke na republičkom nivou neće bitnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uticati na izbor koalicionih partnera u gradu.

On je dodao da je na lokalu situacija drugačija, navodeći da je Novi Sad zbog nedovoljno dobre saradnje sa vlastima na pokrajinskom i republičkom nivou ostao bez značajnih investicija.

Bajatović je izjavio da će, u slučaju pobede na lokalnim izborima, pokušati da se obračuna sa kriminalom i korupcijom u Novom Sadu, naglasivši da ga "ne plaši da li će ga zbog toga naći sa nekim metkom u kanalu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.