Sreda, 23.04.2008.

12:01

Bajatović: Ne sa SRS u Novom Sadu

Kandidat SPS-a za gradonačelnika Novog Sada Dušan Bajatović izjavio je da ne želi da ulazi u saradnju sa prvim čovekom novosadskih radikala Igorom Mirovićem.

Izvor: FoNet

Default images

On je, gostujući na Radiju 021, ponovio da Mirovića smatra "vođom poznate crne četvorke", misleći na kadrovsku komisiju prethodne vlasti i time u velikoj meri isključio buduću saradnju sa Srpskom radikalnom strankom. Bajatović je objasnio da politika njegove stranke na republičkom nivou neće bitnije uticati na izbor koalicionih partnera u gradu.

On je dodao da je na lokalu situacija drugačija, navodeći da je Novi Sad zbog nedovoljno dobre saradnje sa vlastima na pokrajinskom i republičkom nivou ostao bez značajnih investicija.

Bajatović je izjavio da će, u slučaju pobede na lokalnim izborima, pokušati da se obračuna sa kriminalom i korupcijom u Novom Sadu, naglasivši da ga "ne plaši da li će ga zbog toga naći sa nekim metkom u kanalu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

16 h

Podeli: