Bačka Topola do kraja iduće godine dobija bazenski kompleks

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačka Topola do kraja iduće godine dobija bazenski kompleks

U toku su radovi na izgradnji savremenog kompleksa zatvorenih bazena u Bačkoj Topoli. Prostor gde se nekada nalazio Sportsko rekreativni centar "Venus" danas je veliko gradilište.

U toku su radovi na postavljanju šipova na bazenu i planirano je da se ukupno postavi 206, dužine od 12 do 14 metara. Nakon postavljanja šipova sledi izlivanje betonske ploče.

"Radovi na temelju su počeli u avgustu ove godine. Imamo još 20-tak dana radova na šipovima i onda nastavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dalje konstrukciju temeljne ploče", rekao je Ognjen Šućur, šef gradilišta.

Prema projektu treba da se izgradi plivački bazen, dečji bazen, jedan kružni, kao i drugi sportski sadržaji. Kompleks zatvorenih bazena će biti povezan sa centralnim terenima fudbalske akademije.

"Čim to budu završili kreću sa hidroizolacijom. Nakon toga betonira se nulta ploča,nakon toga će krenuti da niče novi objekat što me raduje. Ovde će biti tri nova bazena, nešto manji za naše najmlađe za školu plivanja i naravno jedan okrugli sa termalnom vodom pošto smo pre svih ovih radova izbušili dva nova bunara, jedan sa redovnom vodom,a drugi sa termalnom", kaže predsednik UO "Komgrad", Nemanja Simović.

Kompletna izgradnja kompleksa bazena košta preko 550 miliona dinara, koju finanasira opština Bačka Topola, republička i pokrajinska vlada. Ukoliko sve bude teklo po planu na zadovoljstvo svih stanovnika Bačke Topole radovi će biti završeni do kraja 2020. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JEDAN OD NAJVREDNIJIH PROJEKATA: Marković obišao gradilište turističkog kompleksa Đalovića pećine

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2019, 11:40

Na ovom projektu imamo odlične izvođače, kazao je premijer na gradilištu Izražavam zadovoljstvo tokom radova na jednom od najvrednijih Vladinih projekata koji će od 2021. godine omogućiti nova radna mesta i biti podsticaj drugim sektorima belopoljskog kraja. Ovo je prilikom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.