BRITANCI U KARANTINU DO DECEMBRA: Džonson saopštio oštre mere za zemlju sa najviše umrlih od korone u Evropi!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2020, 22:24

BRITANCI U KARANTINU DO DECEMBRA: Džonson saopštio oštre mere za zemlju sa najviše umrlih od korone u Evropi!

Britanski premijer Boris Džonson je najavio da će u Engleskoj u četvrtak iza ponoći stupiti na snagu mere karantina na teritoriji čitave zemlje, nakon što je broj obolelih od kovid-19 u Velikoj Britaniji premašio milion, dok drugi talas epidemije preti da ugrozi funkcionisanje zdravstvenog sistema.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Englezi od četvrtka "pod ključem", Premijer liga se igra po planu

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020

Nema prekida fudbalskog šampionata, potvrdio Boris Džonson..Ako je neko i bio zabrinut više ne treba da bude - predstojić lokdaun u Engleskoj neće uticati na vrhunski sport! U prevodu: Premijer liga se neometano nastavlja iza zatvorenih vrati, odlučile su tamošnje vlasti večeras, a preneli ostrvski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.