BORKO STEFANOVIĆ ZA KURIR: Seli meni iza leđa i smenili me!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORKO STEFANOVIĆ ZA KURIR: Seli meni iza leđa i smenili me!

Šef poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije Borislav Stefanović danas je voljom većine pomenutog kluba smenjen sa tog mesta.

Stefanović za Kurir potvrđuje da više neće obavljati dosadašnju funkciju, ali i naglašava da ovo nije prvi put da se odluke u poslaničkom klubu donose mimo njegovog znanja.

"Ovo je već drugi ili treći put da većina ignoriše spisak govornika koji ja sastavim i potpišem. Oni ga jednostavno bace u smeće i sami odluče >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ko će i kada govoriti. Složićete se da nije normalno da reč i potpis šefa poslaničkog kluba ne znače ama baš ništa", priča demokrata.

On dodaje i da mu se nakon odluke o njegovoj smeni niko od kolega iz DS nije obratio tim povodom.

"Ja sam danas bio u poslaničkom klubu, oni su seli meni iza leđa, sve se sami dogovorili i odluku je potpisao moj zamenik", objašnjava Stefanović i ističe da, uprkos poljuljanim odnosima sa DS, za sada neće napuštati stranku.

"Sačekaću da vidim kakve će poteze DS povući narednih dana. Smatrao sam da je pošteno da ja obavestim javnost o odluci da me smene sa mesta šefa poslaničkog kluba, a sve ostalo zavisi od njih", završava on.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.