Stefanović: Smenjen sam

Izvor: Blic, 10.Nov.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Smenjen sam

Smatram da sam smenjen sa mesta šefa poslaničke grupe Demokratske stranke - rekao je danas šef demokrata u Skupštini Srbije i potpredsednik DS Borislav Stefanović.

Stefanović je objasnio da je on jutros napravio i potpisao spisak govornika koji će danas debatovati u Parlamentu, i na kome je on bio na prvom mestu.

- Onda je moj zamenik Dejan Nikolić, napravio novi spisak i potpisao ga, i mene stavio kao govornika koji će govoriti četvrti po redu. Po Statutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << on to može da radi samo ako mene nema u Skupštini - rekao je Stefanović.

On je naveo da smatra da je tim činom smenjen sa mesta poslaničke grupe.

Smenjen sam s mesta poslaničke grupe @demokrate u Skupštini, kaže @BorkoStef #Skupština pic.twitter.com/8XCkgEqD8g

- Ako je tako, neću im više smetati, a moji dalji potezi zavise od daljih poteza DS - istakao je Stefanović.

Kako je kazao, nije ga iznenadilo to što se desilo, ali ga je iznenadio način na koji je to urađeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović više nije šef poslanika DS

Izvor: B92, 10.Nov.2015

Dosadašnji šef poslaničke kluba DS Borislav Stefanović smenjen je, a na njegovo mesto je izabrana Nataša Vučković, rečeno je novinarima u skupštini...Stefanović je tu informaciju objavio na društvenoj mreži Tviter, navodeći da je problem u politici i ideologiji..."Kažu, nisam, kao, smenjen....

Nastavak na B92...

Stefanović smenjen sa mesta šefa poslanika DS-a

Izvor: Studio B, 10.Nov.2015

Poslanički klub DS-a jednoglasno je smenio Borislava Stefanovića sa funkcije šefa poslanika te stranke i jednoglasno izglasao Natašu Vučković na tu funkciju, rečeno je novinarima nakon sednice tog organa...Borislav Stefanović je tu informaciju objavio na društvenoj mreži Tviter, navodeći da...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.