Izvor: Blic, 09.Avg.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJKOT Trenutak kada je opozicija napustila sednicu (VIDEO)

Poslanici opozicionih Demokratske stranke, Dosta je bilo i Socijal demokratske stranke napustili su sednicu parlamenta na kojoj mandatar Aleksandar Vučić izlaže ekspoze, iz protesta što je zakazana pre manje od 24 sata, a što tumače kao urušavanje dostojanstva skupštine.

Šefovi poslaničkih grupa tri stranke Bojan Pjtić, Saša Radulović i Marko Đurišić rekli su novinarima u parlamentu da ekspoze mandatara prate iz poslaničkih klubova.

Oni su naveli da poslanici nemaju dovoljno vremena da se spreme za kvalitetnu raspravu o Vučićevom ekspozeu koji su dobili pred sam početak današnje rasprave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.