Ana Brnabić nova predsednica parlamenta, izabrani i potpredsednici

Izvor: Danas, 20.Mar.2024, 19:34

Ana Brnabić nova predsednica parlamenta, izabrani i potpredsednici

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas konstitutivnu sednicu raspravom o izboru predsednika parlamenta, a kako je predsedavajući Stojan Radenović najavio, to bi trebalo da bude i poslednji dan rasprave i dan za glasanje. Ana Brnabić izabrana je za novu predsednicu parlamenta, dok su poslanici opozicije napustili salu pre glasanja. Izabrani su i potpredsednici parlamenta, petoro iz vladajuće koalicije i jedan iz liste Mi glas iz naroda.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ko su novi potpredsednici parlamenta?

Izvor: Danas, 20.Mar.2024

Tokom današnje sednice parlamenta za novu predsednicu Skupštine Srbije, takođe je izabrano i šestoro potpredsednika, petoro iz vladajuće koalicije, i jedan iz poslaničke liste "Mi glas iz naroda".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.