Izvor: Danas, 19.Apr.2023, 20:03

Ambasador Srbije u Egiptu: Srbija priprema evakuaciju naših državljana iz Sudana

Ambasador Srbije u Egiptu Miroslav Šestović izjavio je danas, povodom sukoba u susednom Sudanu, da nijedna država trenutno nije u stanju da organizuje evakuacije stanovništva iz ove zemlje, ali da Vlada Srbije sa Ministarstvom spoljnih poslova radi na pripremama za evakuaciju srpskih državljana.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EVAKUACIJU IZ SUDANA TRAŽE 23 SRPSKA DRŽAVLJANINA! Puca se na sve strane, trenutne šanse za izvlačenje iz Kartuma – nula!

Izvor: Pančevac-online.com, 20.Apr.2023, 14:35

Evakuaciju iz Kartuma, glavnog grada Sudana u kojem od subote traju žestoke borbe između vojske i paravojnih snaga, zatražilo je 23 srpskih državljana. Šansa da oni budu izvučeni iz ove zemlje trenutno je – nula, rekao je počasni konzul Srbije u Sudanu Ahmed Mufti. Mufti je u studio N1 došao...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.