Izvor: Pančevac-online.com, 20.Apr.2023, 14:35

EVAKUACIJU IZ SUDANA TRAŽE 23 SRPSKA DRŽAVLJANINA! Puca se na sve strane, trenutne šanse za izvlačenje iz Kartuma – nula!

Evakuaciju iz Kartuma, glavnog grada Sudana u kojem od subote traju žestoke borbe između vojske i paravojnih snaga, zatražilo je 23 srpskih državljana. Šansa da oni budu izvučeni iz ove zemlje trenutno je – nula, rekao je počasni konzul Srbije u Sudanu Ahmed Mufti. Mufti je u studio N1 došao direktno iz Ministarstva spoljnih poslova, […] The post EVAKUACIJU IZ SUDANA TRAŽE 23 SRPSKA DRŽAVLJANINA! Puca se na sve strane, trenutne šanse za izvlačenje iz Kartuma – nula! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evakuaciju iz Sudana traže 23 srpska državljanina, kaže konzul Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Apr.2023

Dvadeset i troje srpskih državljana zatražilo je evakuaciju iz Kartuma, glavnog grada Sudana, rekao je 20. aprila za počasni konzul Srbije u Sudanu Ahmed Mufti. On je za televiziju N1 rekao da je reč uglavnom o ljudima koji su se u Sudanu zadesili zbog posla. Mufti je takođe rekao da je šansa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.