Ambasador Hasanov pozvao Vučića da poseti Azerbejdžan

Izvor: Studio B, 25.Dec.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Hasanov pozvao Vučića da poseti Azerbejdžan

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je sa azerbejedžanskim ambasadorom Eldarom Hasanovim o političkim odnosima Beograda i Bakua, a ambasador je premijera pozvao da poseti Azerbejdžan, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo radom azerbejdžanske kompanije „Azvert", koja izvodi radove na deonici puta Ljig-Preljina na Koridoru 11.

„Preciznost i brzina tih radova garantuju budućnost i za druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kompanije iz Azerbejdžana koje žele da rade u Srbiji", dodao je premijer Vučić.

Ambasador Hasanov uputio je poziv premijeru Vučiću da poseti Azerbejdžan u cilju unapređenja odnosa dveju zemalja, posebno u oblasti privrede.

On je istakao da je Srbija u svakom pogledu faktor mira i stabilnosti na Balkanu zahvaljujući mudroj politici premijera Vučića.

Tokom susreta obostrano je konstatovano da bi od velikog značaja bilo učešće azerbejdžanskih kompanija u novim infrastrukturnim projektima u Srbiji, kao i zainteresovanost za saradnju u poljoprivredi i drugim oblastima.

U skladu sa tim, dogovoreno je da nakon posete premijera Vučića Azerbejdžanu, bude organizovan Poslovni forum kompanija dveju zemalja.

Na sastanku je bilo reči i o budućem predsedavanju Srbije OEBS-u, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.