Izvor: Danas, 27.Jun.2023, 13:11

Aleksić poručio naprednjacima: Nemam problem da brukate sebe, ali nemojte, bre, da brukate Srbiju

"Posle dvanaest dana od najave da su uhapšeni Kurtijevi teroristi, oni su pušteni da se brane sa slobode. Jesu li oni teroristi, ili su neki koji su šetali nedozvoljeno oružje. Ko je njih uhapsio? Je l' Žandarmerija ili neke druge službe MUP-a Srbije", upitao je Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke i predlagač smene ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić u Skupštini Srbije pitao premijerku da kaže definiciju terorizma

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2023

Poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić je danas u Skupštini Srbije ponovio pitanja premijerki Ani Brnabić da kaže koja je definicija terorizma, odnosno da li su takozvani "Kurtijevi specijalci" teroristi i da li su uhapšeni zbog terorističkog akta, kako je ranije rečeno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.