Izvor: Danas, 06.Avg.2023, 13:32

Aleksić najavio prikupljanje potpisa za novu stranku, otkrio njeno ime i razlog za napuštanje Narodne

Narodni poslanik Miroslav Aleksić, koji je danas podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci, rekao je na Oplencu da će formirati novu stranku, za koju će početi da sakuplja potpise naredne sedmice. Stranka će se zvati Narodni pokret Srbije, što je bio i naziv opcije čiji je Aleksić pre formiranja Narodne bio predsednik.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto je Aleksić napustio Jeremića, šta je poručio u Topoli

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2023

"Kao što se borimo u državi tako isto moramo da se borimo u svojoj stranci, da niko ne sme da privatizuje stranku. Stranka nije ničija privatna imovina. Nije dovoljno da samo imate njen pečat, da imate žiro račun, morate biti sa uvek sa narodom, morate biti uz narod", rekao je danas narodni poslanik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.